Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.


Expo Courpière

"Les doigts Agiles" - 28 Mars 2015

Avec un peu de retard, nous sommes arrivés à Courpière en Auvergne. Leurs quatrième exposition a eu lieu le 28 mars 2015 dans la salle Barjavelle.

Cette manifestation est organiser par « les doigts agiles », c’était une première pour nous et nous étions dans la région d’Auvergne.

Le thème de l’exposition : « Il était une fois », beaucoup de dentellière ont fait connaissance avec notre savoir faire et l’approche de nos propres modèles en dentelles vu un suces pour l’exposition et pour les dentellières. 

"Les doigts Agiles" - 28 Maart 2015

Met een beetje vertraging zijn wij aangekomen in Courpière in Auvergne. Toe wij het adres opzochten in onze GPS kwamen tot de vaststelling dat er 23 plaatsen zijn in Frankrijk met de naam "Courpière". Met 3 uur vertraging zijn wij dan in Clermont-Ferrand aangekomen.

Deze vierde tentoonstelling ging door op zaterdag 28 maart in de zaal "Aux arcades de barjavelle" en was georganiseerd door "Les doigts Agiles". Het was voor de eerste keer dat wij in de regio van Auvergne aanwezig waren. Het was een hele ervaring voor ons.

Het thema van deze tentoonstelling was: "Il était une fois....". Vele kantklossers hebben voort het eerst kennis gemaakt met onze kantmodellen en de manier waarop wij kant benaderen. Dit was totaal nieuw voor vele kantklossters en kantvereenigingen.